Φιλτράρισμα κατά
Φιλτράρισμα κατά
Μάρκα
Τιμή
  • 8,00 € - 40,00 €

Ρύζι

Φιλτράρισμα κατά
Κωδικός Προϊόντος: 135092
39,50 € (με Φ.Π.Α.).
Δοκιμασμένο ως κύριο πιάτο ή ως συνοδευτικό με κρέας ή ψάρι, αυτό το ριζότο έχει τα πάντα για να ευχαριστήσει τους καλοφαγάδες, τους λάτρεις της καλοκαιρινής τρούφας.
Sold out
Κωδικός Προϊόντος: 134235
10,50 € (με Φ.Π.Α.).
Μοναδική ποικιλία κόκκινου ρυζιού που είναι πολύ πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και φυτικές ίνες. Ιδανικό για την παρασκευή νόστιμου ριζότο θαλασσινών ή ως συνοδευτικό μαριναρισμένου ψαριού.
Sold out
Κωδικός Προϊόντος: 133781
9,50 € (με Φ.Π.Α.).
Ρύζι, με μεγάλο κόκκο και μακρόστενο σχήμα. Το Carnaroli είναι από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες ιταλικού ρυζιού στον κόσμο και φημίζεται  για την εξαιρετική του αντοχή στο μαγείρεμα και την ικανότητα να απορροφά...
Sold out
Κωδικός Προϊόντος: 134234
8,90 € (με Φ.Π.Α.).
Το Vialone Nano είναι μια από τις τέσσερις πιο σημαντικές ποικιλίες ρυζιού στην Ιταλία. Αυτό το ρύζι προέρχεται από την Isola della Scala, κοντά στη Βερόνα, η οποία φημίζεται για την καλλιέργεια ρυζιού. Οι όμορφοι,...
Sold out
Κωδικός Προϊόντος: 134132
14,50 € (με Φ.Π.Α.).
Ρύζι με μεσαίου μεγέθους κόκκους, στρογγυλό και ημίμακρο σχήμα. Η άφθονη απελευθέρωση αμύλου το καθιστά ιδανικό για την παρασκευή νόστιμων ριζότο.
Sold out
Κωδικός Προϊόντος: 134133
14,50 € (με Φ.Π.Α.).
Εξαιρετικό ρύζι, με μεγάλους κόκκους και μακρόστενο σχήμα.Πιο πλούσιο σε φυτικές ίνες από το επεξεργασμένο ρύζι και με υψηλότερη περιεκτικότητα σε βιταμίνες και μέταλλα, σημαντικό για μια υγιεινή και σωστή διατροφή.
Sold out
Κωδικός Προϊόντος: 134130
10,50 € (με Φ.Π.Α.).
Το Riso Venere integrale είναι το πρώτο είδος αυθεντικού μαύρου ευρωπαϊκού ρυζιού. Πρωτότυπο όχι μόνο για το χρώμα, αλλά και για το συγκεκριμένο άρωμα που απελευθερώνεται κατά το μαγείρεμά του.
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-7 από σύνολο 7

Menu

Ρυθμίσεις

Δημιουργείστε δωρεάν λογαριασμό για αγαπημένα προϊόντα

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in