Η οικογένεια Perenzin τυροκομεί τυριά εδώ και 4 γενεές έχοντας βραβευτεί από το 1933. Mέχρι σήμερα παραμένει πιστή στις αξίες της παραδοσιακής τυροκομίας χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γάλα από τα βοσκοτόπια του Valdobiadene. Το Caciottona γίνεται αποκλειστικά από κατσικίσιο γάλα, ωριμάζει με πιπέρι τελιτσερι που του χαρίζει άφθονες πικάντικες νότες.
53,99 €
(με Φ.Π.Α.).
Τιμή Κιλού
Μόνο εντός Αττικής
Κωδικός Προϊόντος:
127478
Producer:
Διατροφική αξία ανά 100γρ :
Θερμιδες 404 Kcal - 1678Kj
Λιπαρά: 32.5g
εκ των οποίων κορεσμένα: 24g
Υδατάνθρακες: 1,2g
εκ των οποίων σάκχαρα: 0g
πρωτείνη 27g
αλάτι 1,9g