Εκλεκτά φιλέτα λευκού τόνου , σε κονσέρβα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, χωρίς κανένα είδος συντηρητικού ή πρόσθετου.Παρασκευάζεται μόνο από φρέσκο ψάρι, που συλλαμβάνεται από μικρά πλοία μέσω βιώσιμης αλιείας, ελαχιστοποιώντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.Επεξεργασμένο χειροτεχνικά, με τη μέγιστη φροντίδα και σεβασμό στην πρώτη ύλη.
Είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, φωσφόρου και ωμέγα 3 λιπαρών οξέων.
Συστατικά: ψάρι, αλάτι και παρθένο ελαιόλαδο.
Η El Capricho είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στη Santoña, ένα μικρό παραδοσιακό ψαροχώρι με πλούσια ιστορία, γνωστό ως η γενέτειρα της κονσερβοποιημένης αντζούγιας. Μετά από 25 χρόνια σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης, η οικογένεια δεσμεύεται να παράγει ένα προϊόν που εγγυάται ποιότητα και αριστεία.
Παράγουν αποκλειστικά την καλύτερη αντζούγια και λευκό τόνο που ψαρεύεται απευθείας από τη θάλασσα της Κανταβρίας, γνωστή και ως Βισκαϊκός Κόλπος. Τόσο η αντζούγια που αλιεύεται κατά την ανοιξιάτικη περίοδο αλιείας, όσο και ο λευκός τόνος τους, που αλιεύεται το καλοκαίρι, εκτιμώνται ιδιαίτερα για τη φανταστική τους ποιότητα.