Ονομάστηκε «Bianchissimo», ή το «λευκότερο» για τα λευκά άνθη βανίλιας, το μείγμα από βότανα, λουλούδια και λευκά κρασιά που κυριαρχούν γευστικά. Παράγεται από λευκά κρασιά όπως το Trebbiano και το αποτέλεσμα είναι ένα απαλό, εκλεπτυσμένο βερμούτ με ντελικάτο άρωμα και ιδιαίτερη γεύση.
Το 1863 στην Βόρεια Ιταλία, ο Alessandro Martini ένας επιχειρηματίας με όραμα και ο Luigi Rossi, δημιουργός αρωμάτων από βότανα, συνεργάζονται και δημιουργούν το πρώτο Βερμούτ τους, το Martini Rosso. Από τότε, η Martini & Rossi έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία τόσο στην παραγωγή βερμούτ όσο και στην παραγωγή αφρωδών οίνων.