Έντονο άρωμα, ομοιόμορφο κοκκινωπό χρώμα, κρεατική υφή και εξαιρετική γεύση. Αλατισμένες την ίδια μέρα που βγαίνουν από το νερό και συσκευάζονται για να παλαιώσουν για 12-18 μήνες. Στη συνέχεια, φιλετοποιούνται, ξεφλουδίζονται και κόβονται με το χέρι πριν τοποθετηθούν απαλά στη φόρμα και καλυφθούν με βραβευμένο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από το Castillo de Canena.
Συστατικά: αντζούγιες, αλάτι και παρθένο ελαιόλαδο.
Η El Capricho είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στη Santoña, ένα μικρό παραδοσιακό ψαροχώρι με πλούσια ιστορία, γνωστό ως η γενέτειρα της κονσερβοποιημένης αντζούγιας. Μετά από 25 χρόνια σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης, η οικογένεια δεσμεύεται να παράγει ένα προϊόν που εγγυάται ποιότητα και αριστεία.
Παράγουν αποκλειστικά την καλύτερη αντζούγια και λευκό τόνο που ψαρεύεται απευθείας από τη θάλασσα της Κανταβρίας, γνωστή και ως Βισκαϊκός Κόλπος. Τόσο η αντζούγια που αλιεύεται κατά την ανοιξιάτικη περίοδο αλιείας, όσο και ο λευκός τόνος τους, που αλιεύεται το καλοκαίρι, εκτιμώνται ιδιαίτερα για τη φανταστική τους ποιότητα.