Γεννήθηκε κατά παραγγελία για το πασίγνωστο γαλλικό εστιατόριο Maxim’s de Paris σε συνεργασία με γνωστό οίκο στο Celles-sur-Ource στο Aube. Για την παραγωγή της χρησιμοποιούνται μόνο ιδιόκτητα σταφύλια ενώ η παλαίωσή της διαρκεί αρκετά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι ορίζει ο νόμος.
Η Maxim’s Champagne παράγεται από τις από τις 3 βασικές γαλλικές ποικιλίες που χρησιμοποιούνται στην Σαμπάνια, Chardonnay, Pinot Noir και Pinot Meunier. Το Pinot Noir που κυριαρχεί δίνει το πλούσιο σώμα της ενώ το Chardonnay την κομψότητα και το Pinot Meunier συμπληρωματικά τα φρέσκα αρώματά της. Η Maxim’s Champagne περνάει 12 μήνες με τις οινολάσπες της και 24 μήνες στα κελάρια του οίκου στην φιάλη πριν την κυκλοφορία της!
Χαρακτηριστικά
- Origin
- Γαλλία
- Variety
- Chardonnay
Pinot Noir
- Αλκοολικός τίτλος
- 12,5%





