Φιλέτο Σολωμού Balik 200g

95,00 € (με Φ.Π.Α.).
Delivery Φρέσκων Προϊόντων
Delivery Delicatessen
ΠΕΡΙΟΧΗ MINIMUM ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ
ΒΑΡΗ, ΒΟΥΛΑ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΒΑΡΚΙΖΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ 30 € ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ
ΑΛΙΜΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 30 € 15 €
ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΤΤΙΚΗ 50 € 20 €
ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ 100 € 25 €
Τρόπος Παράδοσης

H Ipirotissa Ltd. διασφαλίζει την άρτια ποιότητα και την ασφάλεια των φρέσκων Delicatessen προϊόντων σας, φέρνοντας η ίδια την παραγγελία στην πόρτα σας!

Σημαντική πληροφορία

Σε περίπτωση που επιθυμείτε η παραγγελία σας να αποτελείται ΜΟΝΟ από προϊόντα εκτός ψυγείου η παράδοση πραγματοποιείται με Courier και δεν υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας.

Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο

Κατά την προετοιμασία του Balik Side Classic, ειδικά επιλεγμένος σολωμός Ατλαντικού καπνίζεται ήπια στον παραδοσιακό μας θάλαμο καπνίσματος. Στη συνέχεια, κόβονται με το χέρι ολόκληρες οι πλευρές του σολομού και αφαιρούνται τα κόκαλα και το καπνιστό δέρμα. Καθώς το εξαιρετικό, πρωτότυπο άρωμα αυτού του αξιοσημείωτου σολωμού βιώνεται καλύτερα όταν τα πλαϊνά κόβονται σε λεπτές φέτες, προσφέρουμε το Balik Side Classic ως ενιαίο κομμάτι ή προκομμένο.

Read moreShow less
Κωδικός Προϊόντος:
1.1.06.1176
Brand:
Λεπτομέρειες προϊόντος
1.1.06.1176

Χαρακτηριστικά

Net Weight
200g
Κριτικές
Χωρίς σχόλια. Συνδεθείτε για να σχολιάσετε το προϊόν.
Παράδοση & Κόστη Delicatessen
You may also like
Σολωμοί
Κωδικός Προϊόντος: 133731
45,00 € (με Φ.Π.Α.).
 Σολομός εκτροφής άνω των 12 Kg. Η επεξεργασία αυτού του προϊόντος είναι εντελώς χειροποίητη και ξεκινά από τη φρέσκια πρώτη ύλη οπότε στη φάση κοπής τα οστά αφαιρούνται με το χέρι, ένα προς ένα. Προέλευση: Νορβηγία,...
Σολωμοί
Κωδικός Προϊόντος: 133860
55,00 € (με Φ.Π.Α.).
Η επεξεργασία αυτού του προϊόντος είναι εντελώς χειροποίητη και ξεκινά από τη φρέσκια πρώτη ύλη. Έπειτα από το κάπνισμα, φιλτράρεται και ψύχεται μέχρι να αποκτήσει το ιδιαίτερο άρωμα. Σολωμός από τη Νορβηγία,τα Νησιά...
Σολωμοί
Κωδικός Προϊόντος: 133768
55,00 € (με Φ.Π.Α.).
Η επεξεργασία αυτού του προϊόντος είναι εντελώς χειροποίητη και ξεκινά από τη φρέσκια πρώτη ύλη. Το κάπνισμα , το οποίο γίνεται με φυσικό καπνό από μεσογειακούς ανανάδες, φιλτράρεται και ψύχεται μέχρι να αποκτήσει το...
Σολωμοί
Κωδικός Προϊόντος: 133769
55,00 € (με Φ.Π.Α.).
Η επεξεργασία αυτού του προϊόντος είναι εντελώς χειροποίητη και ξεκινά από τη φρέσκια πρώτη ύλη.Έπειτα από το κάπνισμα, φιλτράρεται και ψύχεται μέχρι να αποκτήσει το ιδιαίτερο άρωμα.
Σολωμοί
Κωδικός Προϊόντος: 133767
23,50 € (με Φ.Π.Α.).
Η επεξεργασία αυτού του προϊόντος είναι εντελώς χειροποίητη και ξεκινά από τη φρέσκια πρώτη ύλη. Έπειτα από το κάπνισμα, φιλτράρεται και ψύχεται μέχρι να αποκτήσει το ιδιαίτερο άρωμα.
Σολωμοί
Κωδικός Προϊόντος: 133884
45,50 € (με Φ.Π.Α.).
Η επεξεργασία αυτού του προϊόντος είναι εντελώς χειροποίητη και ξεκινά από τη φρέσκια πρώτη ύλη, μια καραμελοποίηση με αλάτι και ζάχαρη και τέλος το κάπνισμα. Φιλτράρεται και ψύχεται μέχρι να αποκτήσει το ιδιαίτερο...
Σολωμοί
Κωδικός Προϊόντος: 120962
95,00 € (με Φ.Π.Α.).
Η προσεκτική προετοιμασία των φιλετών που επιλέγονται από το πίσω μέρος του σολωμού αναβιώνει την παράδοση από την αυτοκρατορική αυλή του τσάρου. κάθε γραμμάριο φιλέτο Balik Tsar Nikolaj είναι μια πραγματική απόλαυση! 

Menu

Ρυθμίσεις

Δημιουργείστε δωρεάν λογαριασμό για αγαπημένα προϊόντα

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in