Κατά τη διάρκεια της Día de Muertos, μια θάλασσα από αλάνθαστα αρώματα γεμίζει τους δρόμους και τα σπίτια στις πόλεις του Μεξικού. Οι προσφορές στα πνεύματα κοσμούνται με εκλεκτά πιάτα και λουλούδια cempasúchil, ενώ οι τοπικές αγορές ξεχειλίζουν από φρούτα, μπαχαρικά και γλυκά που αναδίδουν αρώματα που γεμίζουν τον αέρα και ξυπνούν τις αισθήσεις.
Το αποτέλεσμα είναι μια περιβάλλουσα ατμόσφαιρα που αφήνει ανεξίτηλο σημάδι στη μνήμη του ανθρώπου- ένα αρωματικό τοπίο που ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να αναγνωρίσει με κλειστά μάτια.
Η διακόσμηση αυτής της καράφας εκφράζει τη σημασία του λουλουδιού cempasúchil κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Día de Muertos και επιδιώκει να προκαλέσει το μαγευτικό άρωμά του.
Προς τιμήν αυτής της παράδοσης, ο Master Distiller επέλεξε να ολοκληρώσει αυτή την τεκίλα σε βαρέλια με rhum agricole, ένα χειροποίητο ρούμι από το νησί της Μαρτινίκας.