210 8953929 |  Λ. Ευελπίδων 32, 166 73, Βούλα
        

commitment

to excellence
Η IPIROTISSA έχει ήδη επεκτείνει τις υπηρεσίες της και στην τροφοδοσία σκαφών. Με πολύχρονη εμπειρία, γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις ανάγκες τροφοδοσίας κάθε σκάφους, είτε αυτό είναι αναψυχής είτε ένα πολυτελές γιοτ.

Προσφέρουμε στο πλήρωμα και στους πελάτες του κάθε σκάφους άμεση εξυπηρέτηση και κορυφαία ποιότητα σε διάφορα είδη όπως γαλλικές τρούφες, κορυφαία τυριά και αλλαντικά από όλο τον κόσμο, χαβιάρι, σολομό, φουά γκρα καθώς και φρούτα, λαχανικά, επιλεγμένα κρασιά και ποτά και είδη super market.
Το έμπειρο προσωπικό μας, εκτελεί την κάθε παραγγελία με συνέπεια και αποτελεσματικότητα ώστε να εξυπηρετεί άμεσα τις ανάγκες σας.

Για ένα απολαυστικό και αξέχαστο ταξίδι γεύσης μπορούμε να σας παρέχουμε εξαιρετικά gourmet προϊόντα προσφέροντας μια ευρεία ποικιλία delicatessen επιλογών ώστε να ικανοποιήσετε και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Τα van μας τα οποία είναι εξοπλισμένα με ψυκτικούς θαλάμους, θα φέρουν την παραγγελία σας απευθείας στο σκάφος, εξασφαλίζοντας την φρεσκάδα όλων των προϊόντων.

Στην IPIROTISSA, στοχεύουμε να ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με:
Email: [email protected]
mobile: 0030 6946565266
phone: 0030 210 8953929

PREMIUM

Brands that matter

A L'OlivierCaviar House & PrunierGreen & Black'sLouis RoedererWalker'sVoss
Armand De BrignagDom PerignonHershey'sMario FongoWaitrose
Veuve ClicquotFeyelKusmiMoet & ChandonTonino Lamborghini
CampofiloneG.H. MummLe Comptoire de MathildeRustichellaValrhona