Το La Campofilone Penne Rigate παρασκευάζεται σε μόλις 10 λεπτά. Κατά την παραγωγή, η μάζα των ζυμαρικών πιέζεται μέσα από ένα μπρούτζινο καλούπι. Αυτό δίνει στα ζυμαρικά μια πιο τραχιά επιφάνεια από ότι με τη συμβατική διαδικασία παραγωγής. Αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι κατά την προετοιμασία με σάλτσα, αυτό απορροφάται ακόμα καλύτερα από τα ζυμαρικά. Η παραγωγή γίνεται αποκλειστικά από ιταλικό σκληρό σιτάρι. Με ένα κατάλληλο sugo, το penne rigate από το La Campofilone γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό.
Διατροφικές πληροφορίες ανά / 100g:
Θερμιδική αξία: 351 kcal / 1489 kj
Λίπος: 1 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0,3 g
Υδατάνθρακες: 70 g
εκ των οποίων ζάχαρη: 4 g
Φυτικές ίνες: 3 g
Πρωτεΐνη: 14 g
Αλάτι: 0,02 g