Το Campofilone Paccheri παρασκευάζεται σε μόλις 14 λεπτά. Κατά την παραγωγή, η μάζα των ζυμαρικών πιέζεται μέσα από ένα μπρούτζινο καλούπι. Αυτό δίνει στα ζυμαρικά μια πιο τραχιά επιφάνεια από ότι με τη συμβατική διαδικασία παραγωγής. Αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι κατά την προετοιμασία με σάλτσα, αυτό απορροφάται ακόμα καλύτερα από τα ζυμαρικά. Η παραγωγή γίνεται αποκλειστικά από Ιταλικό σκληρό σιτάρι. Με ένα κατάλληλο sugo, τα paccheri από το La Campofilone γίνονται ακόμα πιο απολαυστικά.
Διατροφικές Αξίες / ανά 100g:
Θερμιδική αξία: 351 kcal / 1489 kj
Λίπος: 1g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0,3g
Υδατάνθρακες: 70g
εκ των οποίων ζάχαρη: 4g
Φυτικές ίνες: 3g
Πρωτεΐνη: 14g
Αλάτι: 0,02g







