Όταν οι άνθρωποι μιλούν για τα ζυμαρικά με αυγά La Campofilone, η πρώτη λέξη που εμφανίζεται είναι η παράδοση!
Το μοναδικό χαρακτηριστικό του εργοστασίου ζυμαρικών La Campofilone είναι ότι στην παραγωγή χρησιμοποιούνται μόνο τοπικά συστατικά: το σιτάρι καλλιεργείται στη γύρω περιοχή Marche, ενώ τα αυγά ελεύθερης βοσκής προέρχονται από κότες που εκτρέφονται στη φάρμα Campofilone. Επιπλέον, δεν χρησιμοποιείται νερό για την παρασκευή αυτού του ζυμαρικού. Το αποτέλεσμα είναι ένα αυθεντικό ζυμαρικό με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, το οποίο έχει εξαιρετικά μαγειρικά αποτελέσματα, μοναδική γεύση και ελαφρότητα.
Διατροφικές Αξίες ανά / 100g:
Ενέργεια 1.489 kJ/ 356 kcal
Λίπος 1g
Υδατάνθρακες 70g
Πρωτεΐνη 14g
Αλάτι 0,02g