Το La Campofilone Pasta Linguine είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την προετοιμασία ψαριών, θα κάνει τα πιάτα σας γαστρονομικά αριστουργήματα!
Το La Campofilone ειδικεύεται στην παραγωγή ζυμαρικών με αυγά από το 1912 σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή του 16ου αιώνα. Το μοναδικό χαρακτηριστικό του εργοστασίου ζυμαρικών La Campofilone είναι ότι στην παραγωγή χρησιμοποιούνται μόνο τοπικά συστατικά: το σιτάρι καλλιεργείται στη γύρω περιοχή Marche, ενώ τα αυγά ελεύθερης βοσκής προέρχονται από κότες που εκτρέφονται στη φάρμα Campofilone. Επιπλέον, δεν χρησιμοποιείται νερό για την παρασκευή αυτού του ζυμαρικού. Το αποτέλεσμα είναι ένα αυθεντικό ζυμαρικό με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, το οποίο έχει εξαιρετικά μαγειρικά αποτελέσματα, μοναδική γεύση και ελαφρότητα.
Διατροφικές Αξίες ανά / 100g:
Ενέργεια: 1544 Kj- 365 Kcal
Λίπη: 4,5g
Υδατάνθρακες: 1,4g
Ζάχαρα: 2,5g
Φυτικές ίνες: 4g
Πρωτεΐνη: 15g
Αλάτι: 0,13g