Μέθοδοι Πληρωμής

1. Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προεξοφλήσετε το συνολικό κόστος της παραγγελία σας με κατάθεση στον  ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

Alpha Bank

Αρ. λογ/σμού: 1430143002002026735

IBAN: GR4801401430143002002026735

Δικαιούχος: Ipirotissa Ltd 

Μόλις προβείτε σε κατάθεση του επί πληρωμή ποσού θα επιθυμούσαμε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας με email στο eshop@ipirotissa.gr ώστε να επιταχύνουμε τη διαδικασία προετοιμασίας και παράδοσης της παραγγελίας σας.

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά και με κάθε άλλο τρόπο πληρωμής εκτός της αντικαταβολής, θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας, καθώς και η δέσμευση των προϊόντων, σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας μας που εμφανίζονται στη φόρμα παραγγελίας και στο e-mail που θα λάβετε αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας, αναφέροντας ως αιτιολογία τον κωδικό παραγγελίας σας.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που η κατάθεση του συνολικού κόστους της παραγγελίας δεν ολοκληρωθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

2. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα ipirotissa.gr παρέχεται δυνατότητα πληρωμής μέσω Πιστωτικής Κάρτας εξασφαλίζοντας την άμεση και ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας του εκάστοτε πελάτη  μέσω του συστήματος online πληρωμών της τράπεζας Alpha Bank.

Στην πληρωμή παραγγελίας με πιστωτική κάρτα και κατά την παραλαβή της, είναι πιθανόν να σας ζητηθεί να επιδείξετε ταυτόχρονα με το έγγραφο ταυτοπροσωπίας και την πιστωτική κάρτα δια της οποίας πραγματοποιήθηκε η αγορά.

Oι υποστηριζόμενες πιστωτικές κάρτες για αυτόν τον τρόπο πληρωμής είναι οι ακόλουθες: VISA, VISA  Electron, MasterCard, Maestro. Για την κρυπτογράφηση των στοιχείων των online συναλλασσόμενων πελατών μας χρησιμοποιείται η σύγχρονη μέθοδος Secure Socket Layer - (SSL).

Χρήσιμες πληροφορίες για πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας

Παράδειγμα πληρωμής με κάρτα VISA:

Αριθμός κάρτας

Οι κάρτες Visa έχουν έναν 16-ψήφιο αριθμό της κάρτας.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Ο αριθμός επαλήθευσης κάρτας -ή Card Verification Value (CVV2)- αποτελείται από τα τρία τελευταία ψηφία του αριθμού που αναγράφεται στο πλαίσιο υπογραφής. Σε πολλές παραγγελίες μέσω ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή του διαδικτύου ζητείται επιπλέον ο αριθμός επαλήθευση κάρτας, ώστε να διασφαλίζεται ότι ο αγοραστής έχει πραγματικά την κάρτα στα χέρια του και δεν χρησιμοποιεί παλιές αποδείξεις.

3. Πληρωμή μέσω Αντικαταβολής

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε θα πρέπει να το δηλώσετε στην αίτησή αγοράς του προϊόντος και να καταβάλλετε το αντίστοιχο τίμημα κατά την παραλαβή του προϊόντος από τον εκάστοτε διανομέα.

Στην ειδική περίπτωση όπου το ποσό προς πληρωμή είναι άνω των 500€ και παράλληλα επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου, η συναλλαγή δεν μπορεί να γίνει με αντικαταβολή. Σημειώνεται ότι κάποιοι από τους τρόπους πληρωμής δεν είναι διαθέσιμοι για συγκεκριμένους τρόπους αποστολής (βλέπε ενότητα “13.Τρόποι Αποστολής”).

Σε κάθε περίπτωση καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές.

Menu

Ρυθμίσεις

Δημιουργείστε δωρεάν λογαριασμό για αγαπημένα προϊόντα

Sign in