Mario Fongo Grissini "H20" 200g

€6.50 (tax incl.)
Immediately available
Love
Products' Availability

Άμεσα διαθέσιμο 

Το προϊόν βρίσκεται στο κατάστημα μας και είναι άμεσα διαθέσιμο για παράδοση εντός 1-5 ημερών αναλόγως τη περιοχή. Αν επιθυμείτε να παραλάβετε το προϊόν σας από το κατάστημα μας, επιλέγετε «Παραλαβή από το κατάστημα» και εμείς θα προχωρήσουμε στη κράτηση αυτού για 24 ώρες. 

Διαθέσιμο για παράδοση κατόπιν παραγγελίας 

Αφορά στα προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα τη συγκεκριμένη στιγμή στις αποθήκες μας ,αλλά εντός 1-7 εργάσιμων ημερών μπορούν να σας παραδοθούν κατόπιν παραγγελίας. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει εξαντληθεί από τον προμηθευτή μας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε είτε να προβείτε σε επιλογή νέου είδους είτε να σας επιστραφεί το αντίστοιχο χρηματικό ποσό. 

Προσωρινά μη διαθέσιμο/ Επικοινωνήστε μαζί μας 

Το προϊόν έχει εξαντληθεί προσωρινά από τις αποθήκες μας και αναμένουμε την παραλαβή του. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2108953929 ή μέσω email στο eshop@ipirotissa.gr για να ενημερωθείτε για την ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμο.

As the name suggests, water is used instead of fat. This gives this product its unique lightness, the hand-kneaded dough and the long natural leavening process guarantee the same delicious flavour as traditional grissini and a long-lasting crumbliness.

Read moreShow less
Reference:
112007
Product Details
112007

Data sheet

Country of Origin
Italy
Fresh Product Shipment
Reviews
No comments
You may also like
Cheeses
Reference: 116689
€24.50 (tax incl.)
Cost per kilo
Within Attica Region
Nutritional Values  Energy 1592kJ/380kcal Fat 30,6g of which saturated 20,2g Carbohydrates 2,7g of which sugars 2,7g Proteins 26,0g Salt 2,0g
Cheeses
Reference: 117556
€26.95 (tax incl.)
Within Attica Region
Arseniko Naxos is a table, mature, hard cheese traditionally made from unpasteurized goat and sheep milk in a ratio of 70-30%. A really special cheese, with a distinct strength in its taste, with aromas of butter,...

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in