Η συγκεκριμένη έκδοση κυκλοφόρησε για τον εορτασμό των 83 χρόνων παραγωγής ρουμιού στην Αγία Λουκία.
Πρόκειται για ένα blend ρούμι από μελάσα, από άμβυκα και Coffey Still, που έχουν παλαιώσει από 6 έως και 12 χρόνια. Η μάρκα γιορτάζει τα εγκαίνια ενός νέου αποστακτήριου το Φεβρουάριο του 1931 στην Κοιλάδα του Mabouya, κοντά Dennery, στην Αγία Λουκία. Η Ποτοποιία ιδρύθηκε από τον Denis Barnard και παράγεται ρούμι μέχρι το 1972, όταν το Saint Lucia Distillers σχηματίστηκε από την συγχώνευση του αποστακτηρίου Dennery και το Roseau .
Αυτή η ιστορία εκπροσωπείται στην ετικέτα και το εξωτερικό κουτί της μάρκας. Κάθε χρόνο το χρώμα της ετικέτας αλλάζει. Κάθε φιάλη έχει ατομική αρίθμηση.
            
            
                      
                      
                      
            
            
                            
          
            
            
            
            
            
            
            




